Mijn favorieten

12 woningen aan de Meikers, Bornsche Maten.


Aan de Meikers in de Bornsche Maten komen de 12 allerlaatste halfvrijstaande en vrijstaande woningen van De Beekbogen in de verkoop. Extra luxe, complete en zeer royale villa’s met een warme uitstraling en een robuuste architectuur.


 

Royaal Wonen, met maximale privacy

De woningen zijn er in 3 verschillende typen. Zonder uitzondering zijn ze royaal, energiezuinig en luxe afgewerkt. Zowel de halfvrijstaande als de vrijstaande woningen hebben een garage én een oprit waar u 2 auto’s kunt  parkeren. De woningen worden zeer compleet opgeleverd inclusief keuken, keukenapparatuur, badkamer, sanitair en tegelwerk. Wilt u nog meer ruimte of luxe? Er zijn volop opties en uitbreidingsmogelijkheden!
De Meikers ligt in De Beekbogen, onderdeel van de Bornsche Maten. U woont vlakbij de Bornsebeek, heerlijk groen en rustig, en toch op maar 5 minuten afstand van het centrum van Borne.

 


Perfecte compromis tussen dorp en stad

Op de fiets bent u in 5 minuten in het centrum van Borne. Hier kunt u gezellig winkelen maar bijvoorbeeld ook naar de bibliotheek, de muziekschool of het theater. In Borne zijn vele verenigingen en sportvoorzieningen zoals tennisbanen, een zwembad en sporthallen. Zoekt u nog meer levendigheid, dan bent u met de auto snel in  Hengelo, Almelo of Enschede. Zo heeft u alle stadse gemakken bij de hand en ‘s avonds gaat u weer heerlijk naar uw groene, rustige thuishaven.


Prachtig straat beeld
Het is prettig wonen, leven en genieten in de gezellige woonstraat Meikers. Vanuit uw woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op de ruim opgezette straat. Er is volop groen aanwezig. Voor uw woning bevindt zich namelijk een groenstrook, voorzien van bomen. Tussen uw voortuin en de straat is een trottoir gelegen. Even verderop is er voor uw kinderen volop ruimte om te spelen in een van de speeltuintjes.
 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring