Mijn favorieten

Verkooptraject

U wilt uw huis verkopen. De verkoopbegeleiding vraagt om een persoonlijke benadering en deze stemmen wij af op de voor úw huis meest geschikte werkwijze. Klantgerichtheid bepaalt voor een belangrijk deel het succes van de verkoop. En juist die klantgerichtheid is ook een sterk punt van Euverman & Nuyts makelaars in Twente.
 

Hoe gaan wij te werk?

De makelaars zijn opgeleid tot volledig gecertificeerd NVM makelaar. Zo bent u er zeker van dat alleen de beste mensen u zullen begeleiden. Voordat een woning in de verkoop komt, zal één van onze makelaars bij u langskomen om een kritische en objectieve blik te werpen op uw woning. Samen met u wordt de vraagprijs van uw woning bepaald. Uiteraard hebben wij een enorme hoeveelheid mogelijkheden om uw woning in de markt aan te bieden. Wij vinden het belangrijk dit persoonlijk met u af te stemmen en komen dan ook graag bij u langs om uw persoonlijke wensen en mogelijkheden met u door te nemen.
 

Maar wat zijn de kosten?

Wanneer u ervoor kiest om uw huis te verkopen via Euverman & Nuyts, betaalt u een bepaald percentage van de verkoopprijs. Dit noemen we de courtage. De courtage is geheel afhankelijk van uw specifieke wensen en eisen. Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op en/of maak een afspraak.
 

Waarom Euverman & Nuyts makelaars in Twente?

Zoals aangegeven is een persoonlijke benadering essentieel. Elke woning heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen waardoor het belangrijk is elke woning op zijn eigen wijze in de markt te presenteren. Wij bieden u deze persoonlijke aandacht!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring