Mijn favorieten

Nieuwbouw

Kies voor een nieuwbouwwoning

Een nieuwbouwhuis is een huis zonder zorgen waar je geen omkijken naar hebt. Alles is nieuw, alles doet het. Op bijna alles zit garantie en onderhoudskosten heb je de eerste jaren vrijwel niet.

Je koopt niet elke dag een huis en bij het nemen van een dergelijke belangrijke beslissing is goede informatie onmisbaar. Je hebt een mooie nieuwbouwwoning gezien en wil daar graag meer over weten. Onze binnendienst voorziet je graag van de eerstelijns informatie, zoals prijzen, optie mogelijkheden of projectinformatie. Wil je meer weten over het kopen van een nieuwbouwwoning, onze projecten of wil je weten wat bijvoorbeeld "Vrij op naam" betekent? Neem dan contact op met ons kantoor, wij vertellen je graag meer of plannen een afspraak voor je in met onze nieuwbouwadviseur.

In dit gesprek proberen wij al je vragen te beantwoorden of uit te zoeken. Dit kunnen bouwkundige, praktische alsook juridische vragen zijn. Pas wanneer alles helder voor jou is, zijn wij ook tevreden. Wij zorgen dat je gefundeerd een beslissing kunt nemen voor de aankoop van een nieuwbouwwoning!

Jarenlange expertise zorgt ervoor dat een nieuwbouwwoning kopen, ook al doe je dat vanaf papier, een beleving wordt. Wij hopen je van harte te zien op een van onze kantoren.
 
Euverman & Nuyts Makelaars in Twente beschikt over een uitgebreide portefeuille nieuwbouwwoningen in geheel Twente.
Klik op onderstaande link om ons actuele aanbod te bekijken. Of schrijf je in en wij informeren je over nieuwe projecten die van start gaan. Stuur een mail met je persoonlijke gegevens en woonwensen naar nieuwbouw@euvermannuyts.nl, en ontvang automatisch bericht. 


Klik hier voor het actuele aanbod.
 Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring