Mijn favorieten

Woningmakelaardij

Bent u op zoek naar aankoop- of verkoopbegeleiding? Voor beiden is een specifiek traject nodig, helemaal afgestemd op uw wensen. Die klantgerichtheid bepaalt voor een belangrijk deel het succes van de begeleiding. En juist die klantgerichtheid is ook een sterk punt van Euverman & Nuyts, makelaars in Twente.

Met lage drempels voor potentiële kopers en verkopers zijn wij een echte marktplaats waarop kopers en verkopers elkaar ontmoeten en tot zaken komen.

Als klant bent u op zoek naar een makelaar met kennis van zaken. De basis voor het succes van Euverman & Nuyts in de woningmakelaardij zit in de mensen die er werken. U wordt begeleid door gediplomeerde en gecertificeerde makelaars. Hun kennis van de markt en van de mensen is doorslaggevend in elk aan- en verkooptraject.

Door een netwerk van kantoren in Borne, Enschede, Goor, Haaksbergen en Hengelo bereiken wij het overgrote deel van de Twentse markt. Hetzelfde geldt voor de middelen die worden ingeschakeld om woningen in de markt te zetten of juist uit de markt te halen.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring