Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Gorsveldweg 13 /15 in Hengevelde 7496 PJ

Gorsveldweg 13 /15

7496 PJ Hengevelde
Vraagprijs € 235.000,- k.k.

Omschrijving

Royale bouwkavel van circa 2.000 m2 gelegen in het buitengebied. In een landelijke setting en nabij het gemoedelijke Hengevelde en Bentelo, wordt deze kavel verkocht.

Een ultieme kans om uw eigen droomhuis te realiseren in het prachtig coulisse landschap met het hoge voorzieningenniveau van centraal Twente naast de deur. Als koper bent u vrij om naar eigen smaak een woonhuis te laten...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Royale bouwkavel van circa 2.000 m2 gelegen in het buitengebied. In een landelijke setting en nabij het gemoedelijke Hengevelde en Bentelo, wordt deze kavel verkocht.

Een ultieme kans om uw eigen droomhuis te realiseren in het prachtig coulisse landschap met het hoge voorzieningenniveau van centraal Twente naast de deur. Als koper bent u vrij om naar eigen smaak een woonhuis te laten realiseren. Modern of klassieke bouw, de mogelijkheden kunt u met uw architect bespreken en voorleggen aan de welstandscommissie. Een prachtige schuurwoning is bijvoorbeeld één van de mogelijkheden welke prachtig zou passen in dit landelijke gebied, enkele voorbeelden hiervan ziet u als foto-bijlage.

De kavel is gelegen naast de woonboerderij aan de Gorsveldweg 13 in een open agrarisch gebied met in de omgeving een kleine lintbebouwing, vrijstaande (woon)boerderijen en enkele agrarische bedrijven.
De bouwkavel is ontwikkeld vanuit een rood-voor-rood procedure, hierbij is de agrarische bestemming komen te vervallen en is de bestemming gewijzigd naar wonen. Deze procedure is inmiddels afgerond.

Bijzonderheden:
- maximale inhoud woning bedraagt 750 m3;
- maximale omvang bijgebouw 150 m2;
- vrij uitzicht over landerijen;
- centrale ligging in Twente;
- Rapport verkennend bodemonderzoek aanwezig;
- vrij in keuze van architect en aannemer;
- in overleg is het mogelijk om meer grond bij te kopen;
- de tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden
ontleend;
- in de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 235.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 2000 m²

Foto's

Route van naar Gorsveldweg 13 /15, 7496 PJ Hengevelde

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.