Euverman & Nuyts makelaars in Twente

Bornsestraat 5
7556 BA Hengelo
Tel: (074) 291 24 21
hengelo@euvermannuyts.nl
Vosboerweg 28, 7556 BS Hengelo Vraagprijs € 479.000,- k.k.
Vosboerweg 28 in Hengelo 7556 BS

Omschrijving

Unieke combinatie wonen & werken met voldoende buitenruimte !!

Objectomschrijving:
Een multifunctioneel bedrijfscomplex met woonruimte gelegen op bedrijventerrein Westermaat-Zuidwest te Hengelo (nabij Van der Valk/ Kwantum). Bestaande uit een fraaie vrijstaande bedrijfswoning of kantoor, bedrijfsruimte, opslagruimte en verharde buitenruimte. Het totale object heeft een oppervlakte van ca. 506 m².

Het perceel ligt aan een rustige doodlopende weg (veel privacy), maar is tevens goed bereikbaar vanaf de snelweg A1 (enkele minuten). De gebouwen verkeren in uitstekende staat van onderhoud. Het perceel heeft een totale oppervlakte van ca. 1.291 m² en eventueel uit te breiden met ca. 420 m² (zie onderstaand kopje bruikleen).

Woning (of kantoor):
Het woonhuis heeft een woonoppervlak van ca. 146 m² en een inhoud van ca. 440 m³. Rond bevindt zich de tuin met terras. Hierdoor kunt u genieten van volop rust en privacy. Het object is goed bereikbaar via een breed inrit met elektrische poort met sensor. De woning is voorzien een ruime entree met garderobe, toilet en trap naar de 1e verdieping. De ruime woonkamer is voorzien van een open haard (gas) en deuren naar het terras. De woonkeuken is voorzien van een keuken met apparatuur van Bosch (koelkast, kookplaat en magnetron) en eetgedeelte wat nu in gebruik is als kantoor. Via de entree is een bijkeuken/ berging bereikbaar met pantry en aansluitingen voor wasmachine en droger. De 1e verdieping is voorzien van ruime overloop, badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet en 3 ruime slaapkamers met vaste kasten en vloerbedekking. De woning is verder voorzien van een nieuwe dakpannen met isolatie, verwarming, internet (geen glasvezel), alarm, zonnewering buitenzijde en deel isolatieglas. Het woonhuis is 2 jaar geleden volledig geschilderd.

Bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 180 m² (9,5 x 19,5 m.). Aan de voorzijde bevindt zich een kantoor met pantry en toilet. De bedrijfsruimte is in gebruik geweest in de (vlees) voedingsindustrie (EG - produceren voor derden) en is voorzien van expeditie, koelcel met vriescel en elektrisch bedienbare overheaddeur (3 m x 3 m). Verdere voorzieningen is krachtstroom (3x80A), verlichting, grote gasaansluiting en vetvangput. De bedrijfsruimte is voorzien van nieuwe buitenbeplating aan de gevel.

Opslagruimte:
De opslagruimte heeft een oppervlakte van ca. 180 m² en is voorzien van klinkerbestrating en verlichting. Deze ruimte staat deels op grond van de gemeente Hengelo.

Buitenruimte:
Het object is voorzien van ca. 500 m² verharde buitenruimte en leent zich uitstekend voor opslag en stalling voertuigen en materiaal.

Vloeroppervlak:
Woonhuis: ca. 146 m²
Bedrijfsruimte: ca. 180 m² (ca. 9,5 x ca. 19,5 m.)
Opslagruimte: ca. 180 m² (deels op grond van de gemeente)
Totaal: ca. 506 m²

Buitenruimte: ca. 500 m²

Locatie:
Vosboerweg 28, 7556 BS HENGELO

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Hengelo
Sectie: A
Nummer: 3691 en 3692
Groot: 1.291 m²

Bestemming:
Volgens het vigerende bestemmingsplan bestemd voor bedrijven (bedrijf tot en met categorie 4.2) met een bedrijfswoning.

Bruikleen:
Aan de westzijde van het perceel is een strook van ca. 7 meter breed en ca. 60 meter in lengte in bruikleen van de gemeente Hengelo. Optioneel is deze strook te koop van de gemeente Hengelo.

Bereikbaarheid:
Gelegen op bedrijventerrein Westermaat-Zuidwest te Hengelo (nabij Kwantum).

Vraagprijs:
€ 479.000,-- k.k.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 479.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1978 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en buiten bebouwde kom Indeling Woonoppervlakte 146 m² Perceeloppervlakte 1291 m² Inhoud 440 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Balkon Ja Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Buitenruimte Tuin Tuin rondom Parkeergelegenheid Garage Carport Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Alarminstallatie, TV kabel, Buitenzonwering Kadastrale gegevens Gemeente Hengelo Sectie A Perceelnummer 3692 Oppervlakte 974 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Hengelo Sectie A Perceelnummer 3691 Oppervlakte 317 m² Eigendomssituatie Volle eigendom