Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Scholten Reimerstraat 40 42 in Enschede 7524 CS

Scholten Reimerstraat 40 42

7524 CS Enschede
€ 495.000,- k.k.

Omschrijving

UNIEK GEBOUW MET VELE MOGELIJKHEDEN !!

Objectomschrijving:
Pastoriewoning, vernieuwd parochiecentrum en naastgelegen tuin gelegen in het fraaie centrum van Lonneker (nabij Enschede). Het totale object heeft een oppervlakte van ca. 605 m² met een perceeloppervlakte van ruim ca. 1.850 m². Het gemeentelijk monument is in 1911-1912 naar een ontwerp van de architect W. te Riele...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 605 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

UNIEK GEBOUW MET VELE MOGELIJKHEDEN !!

Objectomschrijving:
Pastoriewoning, vernieuwd parochiecentrum en naastgelegen tuin gelegen in het fraaie centrum van Lonneker (nabij Enschede). Het totale object heeft een oppervlakte van ca. 605 m² met een perceeloppervlakte van ruim ca. 1.850 m². Het gemeentelijk monument is in 1911-1912 naar een ontwerp van de architect W. te Riele gebouwd.

De pastorie heeft een woonbestemming met fraaie details, zoals glas-in-loodramen, oude bakoven met waterpomp en mooie gevelelementen. Grootschalige renovatie van de pastorie is noodzakelijk en er is een bouwkundig rapport beschikbaar. Het object heeft een totale oppervlakte van ca. 290 m². Het Parochiecentrum is geheel vernieuwd en verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het centrum heeft een maatschappelijke bestemming. De totale oppervlakte bedraagt ca. 315 m².

Indeling pastoriewoning:
De begane grond is voorzien van een ruime entree, spreekkamer, gang/ hal, kelder, woonkamer, serre, toilet, eetkamer, keuken en bijkeuken.
De 1e verdieping is voorzien van een ruime overloop, 3 slaapkamers en badkamer en op de 2e verdieping een ruime zolder.

Indeling parochiecentrum:
De begane grond is voorzien van een ruime entree, garderobe, toiletten, parochiezaal, vergaderzaal met keuken, secretariaat en opslag.
De 1e verdieping is voorzien van een ruime overloop, 2 spreekkamers, toiletten, keuken en archiefruimte.

Vloeroppervlakte:
Pastoriewoning
Begane grond ca. 145 m²
1e verdieping ca. 65 m²
Zolder ca. 80 m²
Subtotaal ca. 290 m²

Parochiecentrum
Begane grond ca. 185 m²
1e verdieping ca. 80 m²
Zolder: ca. 50 m²
Subtotaal ca. 315 m²

Totaal ca. 605 m²

Wij zullen gezamenlijk met de opdrachtgever en koper de nieuwe perceelgrenzen nader bepalen. Uitgangspunt is een kadastrale tekening en deze is beschikbaar bij makelaar.

Bestemming:
De pastoriewoning heeft een woonbestemming. Het parochiecentrum heeft een maatschappelijke bestemming. De omliggende tuinen hebben een woonbestemming, maar hebben geen bouwvlak (hier kunt u niet bouwen zonder medewerking van de gemeente Enschede).

Bereikbaarheid:
Gelegen in het centrum van Lonneker en nabij Enschede.

Parkeren:
Het object is niet voorzien van eigen parkeerplaatsen. In de omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen.

Voorwaarde verkoop:
- Mogelijk huur in dagdelen van parochiezaal en vergaderzaal door verkoper.
- Huur van secretariaat en opslagruimte door verkoper.
- Door en voor rekening van koper wordt een nieuwe meterkast met nutsvoorzieningen geplaatst in het parochiecentrum.
- Door en voor rekening van verkoper wordt de huidige nutsvoorzieningen van de kerk van het parochiecentrum afgekoppeld.
- Definitieve goedkeuring bisdom.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 495.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwperiode 1906-1930 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 605 m² Perceeloppervlakte 1850 m² Inhoud 1500 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Lonneker Sectie C Perceelnummer 8771 Oppervlakte 1850 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Scholten Reimerstraat 40 42 in Enschede 7524 CS Scholten Reimerstraat 40 42 in Enschede 7524 CS Scholten Reimerstraat 40 42 in Enschede 7524 CS Scholten Reimerstraat 40 42 in Enschede 7524 CS Scholten Reimerstraat 40 42 in Enschede 7524 CS Scholten Reimerstraat 40 42 in Enschede 7524 CS

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.
Route van naar Scholten Reimerstraat 40 42, 7524 CS Enschede

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.