Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
Watertorenerf 7 in Borne 7622 DE

Watertorenerf 7

7622 DE Borne
Koopsom € 292.500,- v.o.n.

Omschrijving

In een fraaie omgeving, grenzend aan het mooie Oud Borne en op loopafstand van het centrum worden luxe woonhuizen gerealiseerd in een voormalige huisartsenpraktijk. Huizen op ruime percelen en fors bemeten woonruimten. De huizen worden in de huidige cascostaat opgeleverd. Dit betekent een unieke mogelijkheid om uw eigen woonwensen te realiseren.

Planvorming:
De voormalige...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 211 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

In een fraaie omgeving, grenzend aan het mooie Oud Borne en op loopafstand van het centrum worden luxe woonhuizen gerealiseerd in een voormalige huisartsenpraktijk. Huizen op ruime percelen en fors bemeten woonruimten. De huizen worden in de huidige cascostaat opgeleverd. Dit betekent een unieke mogelijkheid om uw eigen woonwensen te realiseren.

Planvorming:
De voormalige huisartsenpraktijk zal worden verbouwd tot een viertal zelfstandige woonhuizen. Een ontwerp hiertoe is gemaakt door architect Raymond Horstman. Hij is er in geslaagd door met name entreepartijen van de woningen zodanig te accentueren, dat er een mooi gestyleerde eenheid is ontstaan, waarbij de oorspronkelijke verschijningsvorm is gehandhaafd en deze een gaaf geheel vormt met de omgeving.

Mandelig terrein:
De entree van het Watertorenerf vanaf de Zuid Esch als ook het binnenterrein van het Watertorenerf is een mandelig terrein. Het terrein behoort tot het onverdeeld aandeel van ieder aangrenzend perceel. De akte van mandeligheid is door het notariskantoor Kuhlmann, Westerhof & de Kok te Borne vastgesteld.

Woonhuizen in de huisartsenpraktijk:
Het gebouw is gesplitst in 4 percelen, in oppervlak variërend van 529m2 tot 667m2. Voor de bouw van de woning is door de gemeente een omgevingsvergunning verleend. Het gebouw is aan de binnenzijde inmiddels gesloopt. De huizen worden te koop aangeboden in de huidige staat. Behoudens de buitengevel is de koper vrij in de keuze op welke wijze het huis wordt afgebouwd. Er zijn tekeningen beschikbaar met een indeling zoals ontworpen door de architect. Een afwijkende indeling afgestemd op de persoonlijke wensen is echter mogelijk.

Bijzonderheden:
* Oplevering casco, de woning kan geheel naar eigen wensen en behoeften worden ingedeeld;
* Vooraanzicht conform AI;
* Woonoppervlak ca. 211m2;
* Inhoud ca. 735m3;
* Perceeloppervlakte 557m2;
* Watertorenerf 7 en 9 kunnen samengevoegd worden tot 1 woning, waardoor de mogelijkheid bestaat voor dubbele bewoning of mantelzorg.

De koopsom is onder andere inclusief:
* grond en opstallen;
* overdrachtsbelasting 2%;
* leveringsakte notaris;
* kadastraal recht notaris;
* recherchekosten notaris;
* akte van mandeligheid
* inmeten kadaster;
* architectenhonorarium;
* bodemonderzoek;
* asbestinventarisatie;
* sonderingen;
* aansluiting nutsbedrijven.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 292.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwperiode 1960-1970 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 211 m² Perceeloppervlakte 557 m² Inhoud 735 m³ Aantal kamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 300 m² (20.0 m bij 15.0 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Kwaliteit tuin Aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Op afgesloten terrein Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Redelijk tot goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Borne Sectie I Perceelnummer 3151 Oppervlakte 557 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Watertorenerf 7, 7622 DE Borne

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.