Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Het Hesseler, Mekkelhorstweg, Kavel 3 in Borne 7623

Het Hesseler, Mekkelhorstweg, kavel 3

7623 Borne
Koopsom € 545.000,- v.o.n.

Omschrijving

Mekkelhorstweg, plangebied ’t Hesseler
Bouwkavel 3: ca. 2.547 m2 (de kavel dient nog ingemeten te worden, afwijking in de kaveloppervlakte is mogelijk)
Koopsom: € 545.000,= v.o.n., incl. 21% BTW en notariële overdrachtskosten.


Aan de rand van Borne, zeer landelijk gelegen bouwkavel omgeven door prachtig groen. De kavel ligt samen met 2 andere kavels aan...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Mekkelhorstweg, plangebied ’t Hesseler
Bouwkavel 3: ca. 2.547 m2 (de kavel dient nog ingemeten te worden, afwijking in de kaveloppervlakte is mogelijk)
Koopsom: € 545.000,= v.o.n., incl. 21% BTW en notariële overdrachtskosten.


Aan de rand van Borne, zeer landelijk gelegen bouwkavel omgeven door prachtig groen. De kavel ligt samen met 2 andere kavels aan een hofje. De centrale oprijlaan, aan weerskanten omgeven door een bomenrij leidt naar het hofje waar de drie woningen bij elkaar komen.

Het hofje ligt enerzijds tegen de nieuwbouwwijk de Bornsche Maten aan en anderzijds aan het Twentse Coulisselandschap. De ligging is uitstekend, scholen, sportvoorzieningen, winkels en het buitengebied liggen in de directe omgeving. Met Hengelo op fietsafstand. Borne beschikt over een eigen NS-station en is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar Enschede en de Randstad.

De woning:
De nieuwbouw kenmerkt zicht door een landelijke bouwstijl waarbij vooral het dak beeldbepalend is. Uitgangspunt bij de bouw is een goede afstemming/balans tussen de drie afzonderlijke woningen en om deze eenheid te realiseren zal de architectuur van de nieuwbouw op het erf onderling worden afgestemd. De mandelige “Brink” zal onder gezamenlijk eigendom vallen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan.

De volgende kosten zijn wel en niet inbegrepen:
- Kosten voor inmeten van het kadaster zijn voor rekening van verkoper
- Aanleg oprit zijn voor rekening van verkoper

Andere kosten zoals bouwkosten, terreininrichting, afvoer overtollige grond, honoraria architect en overige adviseurs, leges omgevingsvergunningen, eenmalige aansluitkosten van gas, water, elektra, riolering, CAI, telefoon/internet, kosten in verband met de eventuele financiering; afsluitprovisie voor een hypothecaire geldlening, notariskosten en het op de inschrijving van de hypotheek in het kadaster verschuldigde kadastraal recht van de woning zijn niet in de koopsom inbegrepen. Afvoer van eventueel vrijkomende grond komt voor rekening van koper.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 545.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 2547 m²
Route van naar Het Hesseler, Mekkelhorstweg, kavel 3, 7623 Borne

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring