Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Tuinlaan in Borne 7623 PD

Tuinlaan

7623 PD Borne
Vraagprijs € 199.000,- k.k.

Omschrijving

Unieke kans, vrije kavel, van ca. 28 meter diep, aan de Tuinlaan!
Uniek gelegen aan de rand van deelgebied Tuinstad met aan de voorzijde vrij uitzicht en tuin op het zuiden.


U droomt van een mooie, comfortabele woning. Een fraaie plek, met alle ruimte voor u en uw gezin. U fantaseert over wonen in een groene en leefbare omgeving, een plaats waar u zich thuis...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Kaart

Route van naar Tuinlaan, 7623 PD Borne

Omschrijving

Unieke kans, vrije kavel, van ca. 28 meter diep, aan de Tuinlaan!
Uniek gelegen aan de rand van deelgebied Tuinstad met aan de voorzijde vrij uitzicht en tuin op het zuiden.


U droomt van een mooie, comfortabele woning. Een fraaie plek, met alle ruimte voor u en uw gezin. U fantaseert over wonen in een groene en leefbare omgeving, een plaats waar u zich thuis voelt. Dan is wonen in Tuinstad dé plek voor u! De centrale ligging, de goede voorzieningen en de nabijheid van mooie natuur zorgen ervoor dat het in Borne prettig wonen en werken is. De onderwijsvoorzieningen zijn goed, er zijn voldoende sportaccommodaties, variërend van sportparken, tennis- en squashbanen tot een overdekt zwembad. In het sfeervolle centrum van Borne is het prettig winkelen. De diversiteit in winkels en de klantvriendelijkheid worden hoog gewaardeerd.

Tuinstad is een uniek plan binnen de Bornsche Maten. De woningen in Tuinstad hebben een éénduidig ruimtelijk karakter krijgen, refererend aan de stijl van het traditionele Nederlandse tuindorp. De architectuur is onderling afgestemd en genuanceerd in de detaillering. Uitstekende centrale ligging ten opzichte van het centrum van Borne, het station, de snelweg A1/A35 en het buitengebied, ook de wijk zelf is van alle gemakken voorzien zoals diverse mooie speeltuinen, een ruim opgezette Beekpark, 2 basisscholen en kinderopvang.

Vindt u het leuk om zelf alles te regelen? Uw eigen architect te kiezen en samen met hem het proces te doorlopen: het ontwerp, het maken van diverse (materiaal)keuzes, het aanvragen van de omgevingsvergunning, het opvragen van offertes en het selecteren van aannemers en onderaannemers. Dan is zelf bouwen een aantrekkelijke optie voor u! Op de aangeboden vrije kavels bouwt u uw vrijstaande woning geheel naar wens, samen met de architect en bouwpartners van uw keuze.

Bijzonderheden:
- Kavel ca. 466m2
- Tuin op het zuiden
- Bouweisen woning: 2 woonlagen met een kap (begane grond, eerste verdieping en zolder)
- Bent u geïnteresseerd neem dan contact op met ons kantoor, 074 - 266 23 00.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 199.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht, open ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 466 m² Kadasteroppervlakte 466 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag Kadaster: L 1341 Borne Oppervlakte 466 m²
Route van naar Tuinlaan, 7623 PD Borne

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.