Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Watertorenerf 1 in Borne 7622 DE

Watertorenerf 1

7622 DE Borne
Vraagprijs € 255.000,- k.k.

Omschrijving

De prijs betreft een VANAF-prijs € 255.000,00 KK.

Op een fantastische locatie met enerzijds het charmante Oud-Borne en anderzijds de wijk Zuid-Esch, wordt een vrije kavel van 553m2 aangeboden. De kavel ligt bij de voormalige huisartsenpraktijk De Watertoren met direct zicht op de Watertoren en op loopafstand van het centrum. Deze kavel is onderdeel van een fraai hofje bestaande
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

De prijs betreft een VANAF-prijs € 255.000,00 KK.

Op een fantastische locatie met enerzijds het charmante Oud-Borne en anderzijds de wijk Zuid-Esch, wordt een vrije kavel van 553m2 aangeboden. De kavel ligt bij de voormalige huisartsenpraktijk De Watertoren met direct zicht op de Watertoren en op loopafstand van het centrum. Deze kavel is onderdeel van een fraai hofje bestaande uit de voormalige huisartsenpraktijk, een vrijstaand woonhuis / bouwgrond en deze kavel. Het geheel wordt volledig vernieuwd waardoor hier een sfeervol hofje zal ontstaan.


Borne, een ideale plek om te wonen!
Borne ligt in het oosten van Nederland in de provincie Overijssel. De plaats ligt centraal in de landstreek Twente en maakt deel uit van de stedenband Twente. Borne grenst aan Hengelo en wordt slechts door de A1 van die stad gescheiden.
De voorzieningen in Borne zijn goed, er zijn voldoende sportaccommodaties, variërend van sportparken, tennis- en squashbanen tot een overdekt zwembad, en diverse (basis)scholen. In het sfeervolle centrum van Borne is het prettig winkelen. De diversiteit in winkels, horecagelegenheden en de klantvriendelijkheid worden hoog gewaardeerd. Borne heeft haar eigen NS station en ligt gunstig ten opzichte van in- en uitvalswegen.

Beschermd Dorpsgezicht
Het historische centrum van Borne heeft sinds 1991 het landelijk predikaat "beschermd dorpsgezicht", dat onder meer bepaalt dat het stratenpatroon niet veranderd mag worden. Het gebied van Oud Borne wordt grofweg begrensd door de Ennekerdijk, Grotestraat, Marktstraat, Koppelsbrink en de rondweg. Er zijn een aantal oorlogsmonumenten te vinden in Borne, zoals de Oude Kerk, de Sint-Stephanuskerk, de Mariakapel aan de Koppelsbrink, de Klopjeswoningen (Kloppershuuskes) en het Bussemakerhuis.

Bijzonderheden:
* Een vrije kavel van 553m2 met de bestemming wonen;
* De kavel is kadastraal uitgemeten;
* Bodemonderzoek aanwezig;
* Bestemmingsplan aanwezig;
* Projectnotaris Kuhlmann Westerhof & de Kok te Borne, kosten zijn voor rekening van verkoper;
* 6 % overdrachtsbelasting zijn voor rekening van koper;
* Verkoper behoudt zich het recht van gunnen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 255.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk en beschutte ligging Indeling Perceeloppervlakte 553 m² Kadasteroppervlakte 553 m² Kadastrale gegevens Gemeente Borne Sectie I Perceelnummer 3154 Oppervlakte 553 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Watertorenerf 1, 7622 DE Borne

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring