Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Markelo 7475

Plan Kistemaker, Villa De Jippe, Villa Görkink

7475 Markelo

Omschrijving

OPEN HUIS ZATERDAG 30 MAART van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Dorps wonen in een echt Twentse omgeving.
Dat betekend alles bij de hand, altijd een praatje met de buren, elkaar vriendelijk groeten op straat en een prachtige omgeving. In Markelo woont u groen, gezellig en omgeven door historie. Fraaie monumenten, een prachtige kerk, museumboerderij en een gezellig dorpsfeest; Markelo...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 299.500,- tot € 350.000,- Gebruiksoppervlakte 105 m² t/m 125 m² Inhoud 265 m³ t/m 315 m³ Aantal kavels 12 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 12 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

OPEN HUIS ZATERDAG 30 MAART van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Dorps wonen in een echt Twentse omgeving.
Dat betekend alles bij de hand, altijd een praatje met de buren, elkaar vriendelijk groeten op straat en een prachtige omgeving. In Markelo woont u groen, gezellig en omgeven door historie. Fraaie monumenten, een prachtige kerk, museumboerderij en een gezellig dorpsfeest; Markelo heeft het allemaal.

Het project Kistemaker staat op de hoek van de Grotestraat en de Bergweg; hartje centrum dus! Supermarkten, winkels en de apotheek zijn binnen handbereik. En ook fraai; in uw “achtertuin” ligt de Markeloseberg!.

Het project Kistemaker bestaat uit 2 villa’s, te weten Villa Görkink en Villa De Jippe.

DE BOUW IS GESTART!!!!!!!!!!!!!!!!

Villa Görkink is een moderne villa met een statige architectuur, De hoge gevels en grote, verticale kozijnen zorgen voor een klassieke uitstraling. In deze fraaie villa zijn 6 appartementen gehuisvest met op de begane grond commerciële ruimtes. De appartementen verschillen van indeling en grootte, maar zijn allemaal luxe, onderhoudsvriendelijke en zeer compleet.
Met oppervlakten variërend van circa 105 m² tot 115 m², zijn de appartementen allemaal zeer royaal te noemen. Elk appartement heeft een eigen parkeerplek, een berging en een fijne buitenruimte. Bovendien worden ze zeer compleet opgeleverd inclusief een luxe keuken met inbouwapparatuur, sanitair en tegelwerk.

Villa De Jippe is landelijker dan villa Görkink en sluit perfect aan bij de bebouwing in de omgeving en de andere panden in de Grotestraat. Daarbij zorgt de variatie in kleur en materiaal voor een speelse touch. Ook villa De Jippe herbergt 6 luxe en ruimte appartementen variërend van circa 98 m² tot 115 m². De appartementen bieden alles voor een comfortabel leven: 2 slaapkamers, een royale woonkamer, een luxe keuken met inbouwapparatuur, een luxe badkamer en een fijne buitenruimte. De 2 appartementen op de begane grond hebben bovendien een privé-tuin; heerlijk als u groene vingers heeft of gewoon graag buiten zit. Natuurlijk heeft u ook een eigen berging en een parkeerplaats.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 299.500,- - € 350.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 105 m² t/m 125 m² Inhoud 265 m³ t/m 315 m³ Aantal kavels 12 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 12 Woningtypen Appartement
Route van naar , 7475 Markelo

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.