Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Borne 7623

Bornsche Maten, Havezathe - Eschwonen

7623 Borne

Omschrijving

JOUW THUISHAVEN

Wilt u duurzaam wonen in een mooie, comfortabele nieuwbouwwoning op een fraaie plek? Dan is Borne dé plek voor u. De centrale ligging, de goede voorzieningen en de nabijheid van prachtige natuur zorgen ervoor dat het in Borne prettig wonen en werken is.
 
Eschwonen
Bent u op zoek naar rust en ruimte? Dan voelt u zich zeker thuis in Eschwonen in...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 367.500,- tot € 549.500,- Gebruiksoppervlakte 139 m² t/m 189 m² Inhoud 600 m³ t/m 805 m³ Perceeloppervlakte 235 m² t/m 444 m² Aantal kavels 35 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

JOUW THUISHAVEN

Wilt u duurzaam wonen in een mooie, comfortabele nieuwbouwwoning op een fraaie plek? Dan is Borne dé plek voor u. De centrale ligging, de goede voorzieningen en de nabijheid van prachtige natuur zorgen ervoor dat het in Borne prettig wonen en werken is.
 
Eschwonen
Bent u op zoek naar rust en ruimte? Dan voelt u zich zeker thuis in Eschwonen in Borne, aan de rand van het groene buitengebied en ingesloten tussen het prachtige Twentse coulisselandschap en het karakteristieke authentieke hart van Borne.

Eschwonen is een van de acht deelplannen van de wijk Bornsche Maten. Het is gelegen aan de rand van Borne waardoor de natuur nabij is. Basisonderwijs, dagopvang, buitenschoolse opvang, een sporthal en mogelijkheden voor het organiseren van wijkactiviteiten bevinden zich onder één dak in het nabij gelegen deelgebied de Veste. Eschwonen in Borne is de ideale uitvalsbasis om volop te genieten van de Twentse rust. U loopt zo naar de Bornsche Beek of het Beekpark waar u heerlijk kunt ontspannen in het groen of bij het water. Ook als u graag de gezelligheid opzoekt, is Eschwonen een prima thuisbasis. Op de fiets bent u zo in het levendige centrum van Borne waar u alles vindt wat u dagelijks nodig heeft. Diverse uitvalswegen (zoals de A1 en de A35) bevinden zich op korte afstand. Daarnaast staat veiligheid in de wijk voorop. Het is een 30 km-zone en auto's zijn hier te gast.

Havezathe
De 24 twee-onder-één kapwoningen en de 11 vrijstaande woningen type "Havezathe" worden gekenmerkt door unieke en stijlvolle details in afwerking. De woningen worden gebouwd met een sterke eigen identiteit en een luxe uitstraling. Behalve tussen vrijstaand en twee-onder-een-kap kunt u ook nog kiezen tussen een woning met een stolpkap of een traditioneel zadeldak. De woningen zijn heerlijk ruim en compleet en staan op een royale kavel met veel ruimte in en om het huis, zoals een voor- én achtertuin. De grote raampartijen garanderen een optimale lichtinval. De roedeverdeling zorgt voor een authentieke jaren ’30-uitstraling en veel gezelligheid. Waar de ene helft van de tweekapper een topgevel heeft, is de ander uitgerust met een dakraam. 

De woningen worden zeer compleet opgeleverd, inclusief:
- Fraai ontwerp met rijke detaillering
- Zeer complete woning; inclusief sanitair, tegelwerk en luxe keuken
- Energiezuinig met veel comfort
- Vloerverwarming begane grond en op de eerste verdieping
- Volledig gasloos
- Ruime en groene woonwijk

Looks van vroeger, comfort van nu!
De klassieke oogopslag van deze woning smelt moeiteloos samen met het luxe comfort dat je binnenin ervaart. Door de hoogte van de woning heeft u op de verdiepingen even veel ruimte als op de begane grond. Zo is de zolder zo groot dat je er makkelijk een extra kamer kunt realiseren. Er zijn diverse opties om de woningen aan te passen en uit te breiden. Voor nóg meer ruimte en nóg meer licht. 
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 367.500,- - € 549.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 139 m² t/m 189 m² Inhoud 600 m³ t/m 805 m³ Perceeloppervlakte 235 m² t/m 444 m² Aantal kavels 35 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 7623 Borne
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.